Tickets voor uw evenement verkopen via maro-events.nl?

Jouw eigen online kaartverkoop starten is bij ons heel eenvoudig.

1. Vul de gegevens over jouw evenement hier in
2. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op
3. Je verkoop wordt naar wens ingesteld
4. Verkoop van tickets met online betaling kan van start

Voor iedereen

Of je nu een groot of klein evenement organiseert, regelmatig of éénmalig, dat maakt niet uit. Onze dienst is voor iedereen te gebruiken.

Lage servicekosten

We werken met één scherp tarief per uitgegeven ticket waar de kosten voor iDeal en Bancontact al in zitten. Geen extra kosten dus! Met iDeal en Bancontact kunnen bezoekers uit Nederland en België kaarten van je kopen. Maar daarnaast bieden we ook internationale betaalmethoden zoals Sofort voor o.a. Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje en Zwitserland.

E-tickets via de mail

Alle e-tickets kunnen direct na de betaling worden gedownload. Daarnaast ontvangt de bezoeker automatisch ook de ticketlink(s) per e-mail. Op de tickets staat een unieke QR code, elk ticket is daarmee dus ook uniek. De QR code van het ticket kan ook vanaf een scherm van een smartphone worden gescand. Super handig!

Toegangscontrole

De tickets kun je makkelijk controleren op geldigheid met onze scan app. Deze werkt op alle smartphones en tablet. Scan de QR code van het e-ticket en zie direct of het geldig is of niet. Ieder ticket is maar 1 keer geldig.

Als je van onze service gebruikt maakt om tickets te verkopen, kun je vanaf 400 verkochte tickets een scanner gratis in bruikleen krijgen. Zit je daaronder of wil je meer scanners, dan kan je die tegen een lage vergoeding van ons huren.

Tarieven

Wij hanteren vaste lage servicekosten per ticket;
– tot en met 400 tickets €0,79 excl. btw per ticket
– vanaf 400 tickets €0,59 excl. btw per ticket
Dat is inclusief de transactiekosten van iDeal en Bancontact. Aan u slechts de keuze om deze servicekosten voor eigen rekening te nemen, of tijdens het bestelproces door te belasten aan uw klant.