085-7732027 info@maro-events.nl

Winkelwagen

One Two Trio

 2.250,00

Wilt u One Two Trio bij Maro events boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via bookings@maro-events.nl of bel direct +31(0)85 773 20 27

ONE TWO TRIO FEESTHITS!

Het FEESTHITS repertoire is eigenlijk onbegrensd. Eigen hits als ‘Juffrouw Toos’, ’10 Kleine Tuinkabouters’, ‘Toedeloe’ of het ‘La LaLied’ worden afgewisseld met andere bekende nederlands of engelstalige hits, maar altijd in een bekend One Two Trio jasje! De nummers worden ter plaatste afgestemd op het publiek en zo ontstaat het unieke One Two Trio sfeertje dat deze band zo geliefd maakt. “Boek One Two Trio, altijd feest!” is inmiddels een bekende uitspraak en vormt ook het bestaansrecht van deze hechte feestband!

Zin in 3 kwartier springen en meezingen? Bereid je dan meer vast voor….One Two Trio maakt namelijk van ieder feest een écht feest!

ONE TWO TRIO

De ultieme feestband die eind jaren 90 doorbrak met gimmick hits als ‘Juffrouw Toos’ en ‘10 Kleine Tuinkabouters’ is tegenwoordig een gevestigde kwaliteitsnaam met vele gezichten! Het trio neemt dan ook een aparte plekje in binnen de muziek en entertainment wereld. Live gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme. Hierdoor vormt het publiek als het ware ”de vierde man” en brengen ze samen ieder feest naar een absoluut hoogtepunt!

Altijd 100%live, flexibel en vol energie storten zij zich op hun muzikale avonturen. Misschien ken je ze wel van hun vele hits, als huisband van radio dj’s Edwin Evers en Giel Beelen of van de ‘Club van Sinterklaas’ live shows. Je kunt ze ook kennen van het legendarische radio spel ‘De Hussel’ op radio 538 of radio Veronica. Maar laat je vooral verrassen door waar je ze nog niet van kent!

De vele gezichten van One Two Trio zie je ook duidelijk terug in het aanbod van hun shows; ‘Feesthits’ , ‘De Husselshow’ en ‘De Kindershow’. Van meezingers tot vette swingende pop en rock, van relaxte achtergrondmuziek tot disco classics. Akoestisch klein of bombastisch groots. Voor kinderen, voor volwassenen maar ook allen samen. Werkelijk alles in mogelijk bij dit unieke Trio!

HET TRIO DAT VAN IEDER FEEST EEN ÉCHT FEEST MAAKT!

Categorieën: ,