085-7732027 info@maro-events.nl

Winkelwagen

Frans Bauer

 9.900,00

Wilt u Frans Bauer bij Maro events boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via bookings@maro-events.nl of bel direct +31(0)85 773 20 27

Frans Bauer geldt als een van de succesvolste artiesten van Nederland, maar is ook erg populair in Vlaanderen. Hij onderscheidt zich door zijn herkenbare stem en zijn typische levenslied-nummers. Zijn optredens staan bekend als oergezellig, vol Hollandse hits, een spektakel en altijd met die gulle Bauer lach.
Pas negen jaar oud brengt Frans zijn eerste single uit waarmee hij zelf langs de deuren gaat om deze aan de man te brengen. Als producenten Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg zich met zijn carrière bezig gaan houden gaat het snel. De single Als sterren aan de hemel staan wordt een enorme hit en Frans wordt direct omarmd door een breed publiek. Zijn eerste tour in 1995 Live in Concert is een daverend succes en niet veel later ontvangt hij een Zilveren Harp. Ook in Duitsland hebben ze onze Frans ontdekt en met het Duitstalige album Liebesbriefe breekt hij er in 1996 door. Het jaar erna gaat Frans een samenwerking aan met Marianne Weber. Dit blijkt een gouden zet want van het eerste album komt de single De Regenboog die een enorme hit wordt. En het succes dendert voort. Frans heeft inmiddels zo’n grote schare fans dat een optreden in Ahoy niet kan uitblijven. Zijn eerste show in 1998 wordt twee maal door de TROS op tv uitgezonden en is met meer dan twee miljoen kijkers een waar kijkcijferkanon! Inmiddels staat zijn wassen beeltenis al geruime tijd in Madame Tussaud, zijn veel van zijn albums goud of platina en mag hij in zowel 2000 als 2001 de publieksprijs voor Beste Zanger van het Jaar in ontvangst nemen. In 2004 komen daar nog eens een Gouden Harp en een Edison bij en wordt hij in april van dat jaar door Koningin Beatrix benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau!

Categorieën: ,