085-7732027 info@maro-events.nl

Winkelwagen

Danny Froger

 1.795,00

Wilt u Danny Froger bij Maro events boeken voor een optreden? Neem dan contact met ons op via bookings@maro-events.nl of bel direct +31(0)85 773 20 27

Muziek is Danny met de paplepel ingegoten, hoe kan het ook anders met een naam als Froger. Op 16-jarige leeftijd vond vader René de tijd rijp voor een gezamenlijk optreden, en dat moest dan maar meteen in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek! De afgelopen jaren deed Danny veel ervaring op als zanger en na een jaar keihard werken aan een eerste eigen album, was er begin 2012 eindelijk de langverwachte eerste single Vandaag.

Danny verraste vriend en vijand met een volwassen popsong. Vandaag stond in diverse hitlijsten enkele weken op de nummer 1 positie en werd veelvuldig gedraaid op de radio. Vanaf dan zit Danny’s carrière in de lift. Zijn tweede single, de uptempo zomerplaat Harder, over het ultieme liefdesgevoel verliefd zijn, was eveneens succesvol. Diverse hits volgden: Wachten Op Jou, Bailar Conmigo en Mijn Alles om er een paar te noemen. In 2019 vormde de geboorte van dochter Fallon de inspiratie voor zijn prachtige single: Grote Kleine Meid. Sinds 2016 presenteert Danny ook en treedt hij regelmatig op in Cafe Bolle Jan. Hij is inmiddels dan ook een allround entertainer in hart en nieren!

Categorieën: ,