E-Ticketshop Maro events in de lucht!

Wij zijn ontzettend trots om dit nieuws na een gedegen testfase aan u te mogen te presenteren;

Vanaf heden is de e-ticketshop van Maro events in de lucht!!

In het verleden verkochten wij natuurlijk al kaarten voor diverse evenementen, maar dan hadden wij fysieke stapels kaarten in onze kluis liggen. Hiervoor moesten wij dagelijks onze webshop checken, na een bestelling printten wij een adreslabel, stopten we de juiste kaarten met een brief in een envelop en werden deze via de post bezorgd. Niet alleen een bewerkelijk en foutgevoelig proces, maar vooral ook niet kosten en milieubesparend.

Nu is onze volledig geautomatiseerde ticketshop beschikbaar voor onze eigen evenementen, maar uiteraard ook voor andere organisatoren die tickets voor een evenement, feest, beurs, of lezing willen uitgeven of verkopen.
Via deze online ticketshop wordt na bestelling van entreebewijzen direct een online betaling via bijvoorbeeld iDEAL afgewikkeld en worden de kaarten met een unieke barcode direct na betaling via de mail verzonden. Snel, veilig, minder arbeidsintensief, niet fraudegevoelig en kostenbesparend.

Bij de verkoop van fysieke kaarten heeft de organisator of verkoper vaak een stapel kaarten liggen dat maar een pakketje papier lijkt, maar het vertegenwoordigd vaak een zeer grote waarde.
Uit ervaring weten we dat hier een behoorlijke administratie bij komt kijken die ook nog eens erg tijdrovend is. Het gegoochel met het rondbrengen van kaarten, het ophalen van geld van reeds verkochte kaarten en niet te vergeten de bedragen en/of waarde die men zomaar bij een ander achter de balie legt. En als een evenement bijna uitverkocht is…? U mag uw klanten van het kastje naar de muur sturen om te kijken waar er op dat moment nog kaarten liggen.

Door het gebruik van een webshop en e-tickets ‘slingeren’ er geen waardevolle spullen meer rond, hoeft men dit niet meer uitgebreid te administreren, kan men op ieder gewenst moment zien hoeveel kaarten er ├ęcht verkocht zijn, welk bedrag daar tegenover staat, bespaard men drukkosten en ontwerpkosten en is frauderen niet meer mogelijk doordat barcodes na scanning direct geblokkeerd worden in het systeem.

Focus u dus op de zaken waar u daadwerkelijk uw tijd aan wilt besteden en maak gebruik van onze online ticketshop!
Neem contact met ons op, indien u meer informatie wenst.

Volg ons: