Basement

Basement is een jonge en enthousiaste groep muzikanten die op het punt staat om menig feest in vuur en vlam te zetten!

Wekelijks wordt er gerepeteerd in ‘The Basement’ om een perfect repertoire neer te zetten voor uw feest! Van de oude klassiekers tot aan de nieuwste popsongs, geen enkele uitdaging wordt afgeslagen. Het belangrijkste binnen de band is het plezier, de vrolijkheid spat er vanaf en dat blijkt ook uit de optredens die worden neergezet.

Mocht u binnenkort een leuk bedrijfsfeest hebben, zoekt u een band voor in een kroeg of heeft u gewoon zin in een tof feest, neem dan contact met ons op voor meer info en gage.

Stephan

 

Stephan

Deze echte gitaarkoning is alle zenuwen de baas geworden en springt vanaf het begin mee met alle swingende nummers. Van Reggae tot pop- en rockmuziek, niets is te gek voor onze gitarist! Uit Gaanderen presenteren wij Stephan Italiaander!

 

 

Jurgen

 

Jurgen

De échte boer uit de band, uit Megchelen, die niet eens weet wat witlof is en ons altijd in een deuk laat liggen. Gelukkig weet hij wel altijd de juiste snaar te raken op zijn basgitaar!
De stuntelaar uit de band, Jurgen Kraaijvanger!

 

 

 

Marijn


Marijn

Wij presenteren u onze toetsenist, gitarist, viool of was het nou toch de drummer….. Het kan Marijn niet gek genoeg, kortom het muzikale genie van Basement! Onze ervaren toetsenist speelt op ieder instrument en studeert en woont aan het conservatorium in Utrecht.
Spelend in Theatertours, orkestreizen en gelukkig ook bij deze feestband, uit Gaanderen, Marijn Meijer!

 

Nathalie

 

Nathalie

Met haar prachtige stem zet ze het hart van iedere man in vuur en vlam. Als enige vrouw binnen de band heeft ze het soms zwaar, maar ze is inmiddels omgedoopt tot ‘one of the guys’.
Wij stellen u voor aan Nathalie Helmes uit Gaanderen, onze zangeres die de jongens goed onder de duim moet houden!

 

Sjaak

 


Sjaak

We noemen hem ook wel de ‘opa van de band’, ons oudste bandlid, Sjaak Böhmer!! Een echte rasentertainer, bij wie het carnaval door zijn aderen stroomt. Onze zanger uit ’s-Heerenberg weet iedere keer weer de hele zaal op zijn kop te zetten met zijn muzikale ervaringen!

 

Wouter

 

Wouter

Als je iemand ziet lachen binnen de band kun je ervan uitgaan dat het Wouter is, de drummer ramt er flink op los en speelt ieder optreden met meer energie dan je jezelf kunt voorstellen! De vergelijking is dan ook makkelijk gemaakt met ‘Animal’ uit de Muppets, uit Gendringen, Wouter Weijkamp!